Home
Productinformatie
Hollandse kaas
Boerenkaas
Buitenlandse kaas
Noten - Zuidvruchten
Tapas
Zuivel
Aanbiedingen
Recepten
Route en Contact
Alle winkels
Disclaimer
|
Privacy
Twitter
Facebook
Zuivelhoeve Raalte
Asperges Heks'n kaas
Benodigdheden:
500 g asperges per persoon
Heks'n kaas
gesneden beenham
hardgekookte eieren (1 per persoon)
zout naar smaak
De asperges schillen met een dunschiller. Ongeveer 1½ cm van de onderkant afsnijden. In koud water met een beetje zout de asperges op het vuur zetten en aan de kook brengen. 3 Minuten laten koken en dan het gas uit zetten. 15 á 20 minuten met de deksel op de pan laten staan om na te garen. Asperges voorzichtig uit laten lekken. Op een platte schaal de ham mooi neerleggen. Asperges er op, Heks’n kaas erover en de eieren erover verkruimelen of er gehalveerd bij serveren.
Lekker met (nieuwe) aardappelen of krieltjes!
Zuivelhoeve Raalte
filiaal